Sjømannskirken

Sjømannsprest / daglig leder i Torrevieja

01/09 Sjømannskirken i Torrevieja betjener nordmenn i og omkring kystbyen Torrevieja. Kirken ligger i bydelen La Siesta, en bydel med småhusbebyggelse i utkanten av Torrevieja by. Det bor anslagsvis 12.- 15.000 nordmenn i området i hele eller deler av året. Det er en overvekt av nordmenn i alderen 60+, men det bor også mange familier med barn her. Det er en norsk skole i området med ca. 180 elever fra 1.-13.trinn. Kirken har arbeid med kor og klubb for barn og unge, også i samarbeid med skolen. Sjømannskirken i Torrevieja er et moderne kirkebygg på cirka 750 kvm. Kirken ble innviet i 2004, men arbeidet i Torrevieja startet tidlig på 90-tallet og med fast prest fra 1998. Kirkens stab består av sjømannsprest/daglig leder, sjømannsprest/kapellan, diakon, vertskap, barne- og ungdomsarbeider, vaktmester/assistent, administrasjonskoordinator/regnskapsfører, samt ektefeller med ulike oppgaver i deltidsstillinger. I tillegg engasjeres det to vinterassistentpar pr sesong, vår og høst. Kirken har dessuten mange aktive frivillige. For mer informasjon, se bo- og levebeskrivelsen.
Se stillingsannonsen

Familieveileder

25/08 Sjømannskirkens Familieveiviser er et lavterskeltilbud til norske barn, ungdommer og deres foreldre/foresatte som oppholder seg i Spania i kortere eller lengre tid. Familieveiviseren tilbyr samtaler til barn og unge, samt familie-, foreldre -og parsamtaler. Videre tilbyr vi temakvelder og/ eller grupper for barn/ungdom og for foreldre. Ansatte i Familieveiviseren har taushetsplikt. Staben utgjøres av en daglig leder, to andre fagstillinger i 100 % og en språk- og kulturtolk i 50 %. Familieveiviseren har operativ virksomhet på Costa Blanca, Costa del Sol og Gran Canaria. Organisatorisk er den underlagt utenlandsavdelingen, med regionleder som nærmeste leder. https://www.webcruiter.no/logolib/dacb8e3c-f63b-43df-b9b3-c6f29ef78383.jpg NB-NO Søknadsfrist: 25.08.2019 Nøkkelinformasjon: Annonsør: Sjømannskirken Ant. stillinger: 1 Ref. nr.: 4099929403 Stillingsbrøk: 100% Fast Kontaktinfo: Torun Mørenskog Daglig leder i Familieveiviseren +34618110763 trm@sjomannskirken.no Trond Hauso Hansen HR-Rådgiver +4755552263 thh@sjomannskirken.no Arbeidssted: Avda. Carbonera 1, leilighet nr 1D, 03580 Alfaz del Pi Søk på stillingen Lagre annonsen Tips en venn Del
Se stillingsannonsen

Sjømannsprest / daglig leder på Lanzarote

25/08 Sjømannskirken på Lanzarote ligger i et kjøpesenter i turistbyen Puerto del Carmen. Kirken har fin beliggenhet og er et tjenlig lokale for kirkens arbeid. Kirken er et sosialt, kulturelt og åndelig møtepunkt for skandinaver på kortere og lengre opphold på Lanzarote. Utendørs er det en flott terrasse med nydelig utsikt over havet. En stor del av dem som besøker Lanzarote er godt voksne og eldre mennesker. Staben består av sjømannsprest/daglig leder og eventuelt medreisende ektefelle, samt vinterassistenter/-prester i høysesongen. Det er også en lokalt ansatt regnskapsmedarbeider i 50 % stilling.
Se stillingsannonsen
Sjømannskirken

Bergen