Dyktig sjefskokk - Dagtid, jobb med mening

Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg er en ideell diakonal stiftelse som driver omfattende virksomhet innen helseutdanning, eldreomsorg og sykehusdrift. Historien til Stiftelsen går tilbake til Cathinka Guldberg, som var den første norske diakonisse og som grunnla sykepleierutdanningen i Norge i 1868.

Sjefskokk/kokk med kunnskap om spesialkost og dietter - mat til eldre

Vi leverer varme måltider - lunsj og middag - til barnehagebarn, studenter og sykehjemsbeboere. Dette krever kompetanse om spesialkost, dietter, mattrygghet og ikke minst god faglig ledelse av kompetente kokker.

 

Vår nye sjefskokk skal være motivator og tydedlig leder for faglærte kokker og kantinemedarbeidere, og påse at måltidene som går ut, er av høy kvalitet.

Sjefskokk vil ha ansvar for menyer, bestillinger og eget personell. Det drives produksjon sju dager i uken, hele året. Kjøkkensjef går ikke i turnus, men noe helgarbeid må påregnes.

Sjefskokk vil arbeide tett i samarbeid med daglig leder og leder kafédrift, som står for den utadrettede virksomheten og som er ansvarlig for kafépersonalet.

Det er ønskelig med formell utdannelse som institusjonskokk, men god erfaring kan kompensere for dette. De faglige oppgavene vil variere fra produksjon av næringsrik "husmannskost" til CGSL, til hip og frisk meny til studenter på på området. Vi ønsker en leder som har erfaring med - og er nytenkende om spesialkost.

Stillingen inngår i Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenbergs utvidede ledergruppe.

På sikt skal sjefskokk også bidra i utforming av nytt og moderne produksjonskjøkken.

Arbeidsspråk er norsk, muntlig og skriftlig.

Oppgaver:

  • Faglig ledelse
  • Utarbeide menyer
  • Innkjøp i henhold til avtaler
  • Lagerstyring
  • Kalkyler
  • Produksjon
  • IK-matrutiner

Vi tilbyr:

  • Et aktivt bedriftsidrettslag
  • Gode velferdsordninger
  • Gode lønnsbetingelser 
  • Pensjonsordning i KLP
  • Røykfri arbeidsplass

 

For søkere utenbysfra kan midlertidig bolig vurderes å bli stilt til rådighet.

For spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Arthur Wikan på mobil 953 04 008

Søknad og CV sendes: paw@lovisenberg.no 

Søknader behandles fortløpende.

Arbeidsgiver Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg
Kategori Kjøkken
Arbeidssted Oslo
Publisert 2019-05-07
Søknadsfrist 2019-06-15
Stillingstype Fast
Antall stillinger 1
Sektor Privat
Søk på stillingen
Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg

Oslo
Områder  
Vis alle områder
Sortér etter 

Ledige stillinger